ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΣΤΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

SATURDAYS 5:00 P.M. RADIO E 103 SERRES GREECE


και ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

INTERNET RADIO

https://nonoitn.radio12345.com/

4 Απρ 2008

Γεια χαρά και καλό μήνα...

IDIWTIKA PSEMATA

“Γεια χαρά και καλό μήνα boys angirls” ,που λέει και ο Αποστόλης ο Subway .

(ΑΛΗΘΕΎΕΙ , ΑΠΟΣΤΟΛΗ , ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΟΥ ,This Will Destroy You ;).

Ήρθε η πρωταπριλιά και μεις δεν καταφέραμε να πούμε κανένα ψέμα .

Έτσι μάλλον θα τα πούμε μαζεμένα τώρα .

Οι Beatles κυκλοφορούν καινούργιο δίσκο .

Η ΘΕΑ Kylie έρχεται στην Ελλάδα .

Ο Στηβ (όχι ο Κακέτσης , ούτε αυτός με το στούντιο ,ο άλλος)θα πάει στη συναυλία των Groundation .

Οι Notwist μας αποζημίωσαν για τα χρόνια αναμονής με εξαιρετικό δίσκο .

Ο Nik Cave (θυμάσαι Kylie ?) δήλωσε πως μετά την Ανάσταση του (Λαζάρου ) θα ασχοληθεί με το μηχανοκίνητο αθλητισμό .

Τάσο , τα μυαλά μας πονάνε (ακόμα) .

Κάτι ετοιμάζεται σε γνωστό μπαρ της πόλης (λάιβ από ντόπιους ;)

Σε αποκλειστικότητα η παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Κ.Β. (Too Late ντε ).

Στο νέο δίσκο των PORTISHEAD τραγουδάει άντρας !

Οι The Offspring θα είναι (μετά από κλήρωση ) οι τυχεροί που θα ανοίξουν για τη Siouxsie στο ερχόμενο Rock Wave στη ΜΑΛΑκάσα .

Ο Max Cavalera μετά από τεστ DNA αποδείχτηκε γνήσιος απόγονος του Μεγαλέξανδρου .(Το DNA του Μεγάλου Αλεξάνδρου πού το βρήκαν; Πολύ Conspiracy μου μυρίζει…)

Επιτέλους ένα Ελληνικό post math rock – post metal συγκροτημα .Το όνομα του : Too small hour in eternal afternoon !

Οι Sex Pistols θα μεσολαβήσουν στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν για το όνομα της χώρας των Σκοπίων ,στις 17 Ιουλίου στο Βελιγράδι. (Γκαντ Σέιβ Μασεντόνια)

Η επιστροφή της εκπομπής ” Other side of hardcore” είναι γεγονός.Αποκλειστικό αφιέρωμα στο emo – screamo (και φυσικά and the klain main bakers)

Για την επόμενη είδηση που είναι κουτσομπολιό που αφορά γνωστό αλτρέντυ πιτσιρίκο που δουλεύει σε γνωστό μπαρ της πόλης και εθεάθη σε γνωστό σκυλάδικο σε ΣΜΩΛ ΑΩΡΣ να σπάει πιάτα σε τραγουδιάρες της πίστας , θέλω 1000 Ευρώ για να μην την αποκαλύψω !(Τι blog είμαστε αν δεν εκβιάζουμε …)

Η Μ A . . . . . I Α ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

Sxoliaste ama kotate !

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxax
ta misa apo ayta einai alh8eies re

Ανώνυμος είπε...

nai re,alh8eies egrapses?
o pitsirikos einai o manos.
ton dinw stegna
apostolis

Ανώνυμος είπε...

Vlepo oti yparxei sanida sotirias gia sas k ayti legetai steve. Prepei na sas parei k na sas myisei epitelous sti monadiki regge(dn einai mousiki einai stasi zois) k 8a sas apokalyf8ei mia nea nootropia..peace love unity k epeigontos mia gyra sta reggadika gia party me autous pou vgikame apto idio kaloupi. an k pleon exo xasei ti foititiki mou idiotita,elpizo na me paixoun ta ypoloipa paidia k na regaroume oloi mazi!i regge mas fernei pio konta!k sa dilomenos gay m'aresei na erxomai konta me neohipi agoria

evaversus είπε...

E de paizeste !Mpravo pantws poy stamathsate na brizete giati tha eimastan anagkasmenoi na ta diagrapsoyme , egw kai o SFOOOON!
Xairetizw kai ton etero , to SFON ,ante na bgainoyme kai ligo etsi ?

Unknown είπε...

Jah(tziki) Bless Souvlaki with kremmydi!

anti-metal είπε...

Oi oi oi yparxoun k alloi gay stin oikogeneia ton nonon? Rantevou to allo savvato sto radio e na 'gnoristoume'kalytera.

Ανώνυμος είπε...

και στο σημειο αυτο να σταθουμε σε γνωστα "indie" "alternative" χουαχουα χουα μπαρ της πολης που τελευταια εν ειδη χαιμαλεωντα μεταλασσονται σε εξωτικα καλοκαιρινα μπιτς μπαρ της ΛΑ Τουζλον προσπαθωντας να μαζεψουν το τελευταιο φοιτητακι,
dj ξαφνικοι αιοιδημονες που μετα απο θητευση και κατηχηση 2 μηνων απο τους νονους πιανουν τον παπα απο τα φρυδια,
και μετα χριστον ανακαλυψη της Γενοβα 2001 με προβολες ημερολογιων πουτσοκλετας...
επειγοντως το τελευταιο μισαωρο της εκπομπης+ να μεταδιδεται αλα 1984 στα σπιτια και στα αυτια ολων αυτων, αφου πρωτα γινει ενα ντου απο "καθαριστες" που θα ξεπλυνουν ολην αυτην την στιλιζαρισμενη λατινοφερτη αηδια.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
(ΙΤΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΤ ΤΟΥ ΜΠΙ ΤΡΟΥ!!!)

Λοιπον Κυριε Βαγγελη και λοιποι νονοι (συγχαρητιρια για το μπλογκ σας) και μπους και γκερλς, σας πιανω λιγο ανημερωτους για τα τεκτενομενα της 1 Απριλιου, λοιπον ακουστε!
Πλεον οι μητερες ολων των Hardcore fans σε ολο τον κοσμο μπορουν να αποδειξουν στα βλασταρια τους οτι εχουνε τα γκατς!(μιλουμε την ελληνικην απταιστως),να ειναι επαναστατριες.Πως? Η λυση ηρθε με την αλυσιδα σουπερ μαρκετ "Plus", οπου απο 1 Απριλιου και για ενα(μονο)μηνα,θα εχουνε δωρεαν διαθεση για 1 μονο ωρα σε φρουτα (και φρες και ροτεν σαν του τρισμεγιστου του τζονυ ροτεν) και λαχανικα (θειε μπιαφρα δικαιωνεσε)
Ναι αλλα κατω απο τους ηχους των Gorila bisquits και συγκεκριμενα θα παιζει το Start today απο τα μεγαφωνα των Plus. Φυσικα μιλαμε για την τελεια Hardcore κατασταση,
φανταστειτε slam diving στα πορτοκαλια και μεσα απο τα καροτσακια να εκτινασουν οι ηρωιδες μανες ρεπανακια και αναναδες η μια στην αλλη, τζαμπα φρουτα και λαχανικα εναι τι να κανουν? Και φυσικα οι G.B. αποζημιωθηκανε με 300000 (σε μπισκοτα) ετσι για να μην αναλωνονται μονο με reunion live.
Φημες λενε επισης οτι και για τους metalers, οι μειντεν(οι γνωστοι)
θα στησουν το Eddie (τον πασιγνωστο) στα καρφουρ ολου του κοσμου, για να μοιραζει κουπονια δωρεαν για σφουγκαρακια (λετε να γινουν επιστηθιοι με τον Bob?).

Αυτη ητανε η μεγαλη αληθεια της 1 Απριλιου και μιας και εχω γενεθλια αυτη την μερα, αποκλειεται να λεω ψεμματα Κυριοι Νονοι.
Μετα τιμης o
"Subway".........

Δυο λόγια για την εκπομπή μας


Σας καλωσορίζουμε στο μπλογκ των Νονών της Νύστας.

Μίας ραδιοφωνικής εκπομπής που εδώ και 25 χρόνια μεταδίδει όλες σχεδόν τις πτυχές της σύγχρονης (και ροκ) μουσικής και πληθώρα μουσικών ειδών που θεωρούμε αξιόλογα κατά την κρίση μας.

Έχουμε τη διάθεση να κρίνουμε αλλά κυρίως να προτείνουμε .

Ο σκοπός της εκπομπής είναι η προσωπική τέρψη και ικανοποίηση (να περνάμε καλά).

Ένας επιπλέον σκοπός είναι να μεταδώσουμε τραγούδια τα οποία θεωρούνται "αντιραδιοφωνικά"(απαράδεκτος όρος) , όσο μεγάλα και αν είναι σε διάρκεια ή ακραία σε ήχο.

Αν ένα μουσικό κομμάτι μας αρέσει θα το μεταδώσουμε.

Πολλές φορές ακόμα και αν δε μας αρέσει , απλά για λόγους ενημερωτικούς και συγκρίσεως, ανεπηρέαστοι πάντα από playlists που σκοτώνουν το ραδιόφωνο και την ειλικρίνεια, αλλά και από "εξωτερικούς" παράγοντες.

Δεν υπάρχει κανενός είδους στεγανό ή επιβολή για μετάδοση τραγουδιών και ευχαριστούμε πολύ το ραδιοφωνικό σταθμό του Ράδιο Έψιλον 103 FM, στις Σέρρες, που μας προσφέρει τόσα χρόνια αυτό το ελεύθερο βήμα επικοινωνίας.