ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΣΤΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

SATURDAYS 5:00 P.M. RADIO E 103 SERRES GREECE


και ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

INTERNET RADIO

https://nonoitn.radio12345.com/

29 Μαΐ 2008

ΣΙΓΑ . . . ΟΙ ΣΕΡΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

ΣΙΓΑ … ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

Μια που δημοσιεύσαμε τα τεκταινόμενα περί της συναυλίας ,να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και τους λοιπούς ιδιώτες που συνέβαλαν στην απαγόρευση των συναυλιών στο Bar Goya , απόφαση που πάρθηκε αμέσως μετά τη διεκπεραίωση της συναυλίας των υπέροχων BOOMSTATE , την προηγούμενη Δευτέρα .

Τώρα μπορούμε όλοι ελεύθερα να κοιμόμαστε υπό τους λικνιστικούς ρυθμούς των λοιπών μαγαζιών και να εκπολιτιζόμαστε με τον κάθε Σαλαμπάση και Κυνούση και τα λοιπά ραμολιμέντα που καλούν κάποιοι ιθύνοντες και μπορούν να παίζουν στην Πλατεία Ελευθερίας έως και τις πρώτες πρωινές ώρες , και ίσως να στήσουμε και κανένα «δέντρο» , να το στολίζουμε μες στο κατακαλόκαιρο , γιατί η αγάπη δε γνωρίζει εποχές ,ε και να φάμε και κάνα σουβλάκι ρε αδερφέ … μη μας κάτσει και στραβά …

Α ρε Σερραίοι κατσαπλιάδες , ξέρουμε τι σας χρειάζεται ,αλλά έλα που εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ,εδώ και καιρό στις Σέρρες και δεν έχουμε μάθει να διεκδικούμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει.

(Σαν πολύ αδιαμαρτύρητα δεν δεχόμαστε μερικά πράγματα τελευταία …)

Ελπίζουμε τουλάχιστο ο συγγραφέας Γιώργος Καρτέρης να μην ανεβάσει μεθαύριο τόσο πολύ τον τόνο της φωνής του ώστε να χτυπήσουν κόκκινο τα ντεσιμπελόμετρα και ξυπνήσουν μερικοί μερικοί …

Α και κάτι άλλο !

Τα προβατάκια όταν κάποιοι θέλουν να τα μετρήσουν για να κοιμηθούν αρκεί να πάνε στον καθρέφτη τους …

5 σχόλια:

Dimitris είπε...

Μην ανησυχείς, φίλε μου. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για τα παιδιά μας. Εμείς, έτυχε απλώς, να ζούμε στην ανθρωπολογική περίοδο των ηλιθίων. Η ζωή μας είναι μια ατυχής συγκυρία. Όλα θα πάνε καλά, όμως. Μην ανησυχείς...

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμη χρονιά το φεστιβάλ των Αναιρέσεων έρχεται να προσφέρει μια δυναμική και πολύμορφη πολιτιστική πρόταση η οποία απευθύνεται για κάθε μαθητή, φοιτητή, νέο εργαζόμενο ή άνεργο λόγω και του χαμηλού εισιτηρίου αξίας 5 € που έχει για τις όλες τις εκδηλώσεις του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία από τις σπάνιες ευκαιρίες να δει κανείς 18 μουσικά σχήματα και αρκετές ταινίες με λαϊκά προσιτή τιμή….

Το τριήμερο πολιτιστικό πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή 6 Ιούνη. Στην μία από τις 2 σκηνές, που θα λειτουργούν παράλληλα φέτος όλες τις ημέρες του φεστιβάλ, θα διεξαχθεί ένα ιδιαίτερο «Schoolwave» από μαθητικές μπάντες σχολείων της Αττικής. Μαθητικό πάθος, νεανική ενέργεια και ηχητική πολυμορφία θα καταλάβουν τη σκηνή από τις 8.30 μμ. Συγκεκριμένα θα παίξουν οι: Lazy Bons, Deathline, Groovy Blender, The Fractals και οι Ότι να΄ ναι, ενώ την βραδιά θα κλείσει ένα από τα πιο ελπιδοφόρα post-rock συγκροτήματα της Αθήνας οι Cinecod. Το ίδιο βράδυ στην μεγάλη σκηνή των Αναιρέσεων θα ανέβουν οι Active Member, με ανανεωμένο ήχο, ηχητικές εκπλήξεις και οπτικό υλικό. Μετά την συναυλία των Active Member, η ομάδα DJs Maurelle Globalism beat set, θα αναλάβει τα πλατό παρουσιάζοντας ένα trip hop - worldbeat – hip hop σετ.

Το Σάββατο 7 Ιούνη στην μεγάλη σκηνή και στις 21.30 το βράδυ, οι Αναιρέσεις φιλοξενούν τους ΧΑΙΝΗΔΕΣ, αυτήν την ξεχωριστή μουσική παρέα σε μια από τις λίγες τους συναυλίες στην Αθήνα την φετινή χρονιά. Την συναυλία των Χαίνηδων θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι από το σχήμα Μουσική Πορεία. Παράλληλα στην 2η σκηνή του φεστιβάλ θα διεξάγεται μια πραγματική μουσική γιορτή από τις 21.30. Αρχής γενομένης με τις Jazz και Groove διαθέσεις των Jazzmates, στον Mickey Pantelous και την ιδιαίτερη δουλειά του Hangover, (ένα κράμα από Tom Waits, blues-rock, Jazz-punk και παράξενες όσο και χιουμοριστικές ιστορίες) και από εκεί στις rock εμπνεύσεις των God’s Own Medicine και των Black Jack.

Την Κυριακή τρίτη ημέρα των Αναιρέσεων το alter ego των Last Drive, οι ιδιαιτέρως αγαπητοί στο rock κοινό και όχι μόνο The Earthbound θα βρίσκονται στην μεγάλη σκηνή του φεστιβάλ. Θα έχουν προηγηθεί από τις 21.30 οι Misuse, το ανερχόμενο post-rock συγκρότημα, έπειτα μάλιστα και από την επιτυχημένη του συναυλία του στο Κύτταρο, καθώς και οι Cyanna, με τον ήχο τους να ανακατεύει ηλεκτρικές κιθάρες και χορευτικά μπητ. Παράλληλα στην 2η σκηνή των Αναιρέσεων, θα γίνει η συναυλία των Maraveyas Ilegal, δηλαδή του Κώστα Μαραβέγια και του συγκροτήματος του, οι οποίοι όπου έχουν εμφανιστεί έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ επίσης θα διοργανωθεί κινηματογραφικό αφιέρωμα στις ταινίες που ενέπνευσε ο Μάης του 68, ενώ στο χώρο του πολιτισμού θα υπάρχει ένα μουσικό αφιέρωμα στις μουσικές των κινημάτων του «παγκόσμιου Μάη» της δεκαετίας του 1960, καθώς και μια πρωτότυπη έκθεση στην οποία σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά γεγονότα θα παρουσιαστούν μέσα από εξώφυλλα δίσκων.

Αναιρέσεις 2008
Πολιτικές –πολιτιστικές εκδηλώσεις
6-7-8 Ιούνη Γεωπονική (Ιερά οδός 54)
(Στάση Μετρό «Ελαιώνας», λεωφορεία από ομόνοια : Α 17, Β 17, 856,839, 813)

Ανώνυμος είπε...

Οι Sex Pistols θα είναι οι headliners της δεύτερης μέρας του φετινού Fly Beeyond Festival! Παράλληλα ανακοινώνεται πως το φεστιβάλ θα διεξαχθεί φέτος στο Στάδιο Καραϊσκάκη, με τους Massive Attack, Gogol Bordello, The National και Imam Baildi στις 15 Ιουλίου και τους Sex Pistols στις 16 του μηνός

Gayroi etoimaste to tigani sas erxomaste na to kapsoume
Lib

evaversus είπε...

1.Προς sfon: Σε παρακαλώ συμπλήρωσε τα κομμάτια στη λίστα του Σαββάτου από dananannacroyd και nebraska
2.Anti καλέ μου φίλε , ξέρεις οτι δε μ' αρέσει αυτή η σκέψη οτι είμαστε θύματα μιας εποχής .Είμαστε θύματα μιας αντίληψης και μιας νοοτροπίας που πρέπει να αλλάξει, αλλίως ούτε για τα παιδιά μας ΄βλέπω τίποτα στον ορίζοντα ...
Θα αλλάξει όταν θα αρχίσουμε να αντιδράμε!
3.Αγαπητέ ανώνυμε , μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω για το φεστιβαλ , την τιμή του εισιτηρίου την πολυμορφία και γενικά την όλη διοργάνωση .Μόνο που είναι κια πάλι στην Αθήνα Όταν γίνει κάτι ανάλογο και στην επαρχία τότε ,θα μπορούμε να μιλάμε για πρόοδο .Πάντως προτρέπουμε όλους όσους ενδιαφέρονται και μπορούν να κατεβούν μια βόλτα σ 'αυτό το πραγματικά πολύ ωραίο φεστιβάλ .Μπράβο και πάλι μπράβο !(Νομίζω οτι στις 6 Ιουνίου όμως είναι και ο Cave στη Θεσσαλονίκη οπότε ...)

4.Lib το πως καταφέρνεις και συνδυάζεις το κάθε νέο ,όπως αυτό το εξαιρετικό με το φεστιβάλ στο Καραισκάκη , με τον ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο σου χάρισμα. Μπράβο σου παλουκάρι μου !!! ΑΝ και αυτό με το Καραισκάκη ήταν βούτυρό στο ψωμί σου , αλλά με το ρέγγε ?ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Edo ego na sympliroso oti mazi me tous Pistols emfanizontai k oi NY Dolls!!
To Paoktsaki o Thunders de zei vevaia alla de peirazei
Lib

Δυο λόγια για την εκπομπή μας


Σας καλωσορίζουμε στο μπλογκ των Νονών της Νύστας.

Μίας ραδιοφωνικής εκπομπής που εδώ και 25 χρόνια μεταδίδει όλες σχεδόν τις πτυχές της σύγχρονης (και ροκ) μουσικής και πληθώρα μουσικών ειδών που θεωρούμε αξιόλογα κατά την κρίση μας.

Έχουμε τη διάθεση να κρίνουμε αλλά κυρίως να προτείνουμε .

Ο σκοπός της εκπομπής είναι η προσωπική τέρψη και ικανοποίηση (να περνάμε καλά).

Ένας επιπλέον σκοπός είναι να μεταδώσουμε τραγούδια τα οποία θεωρούνται "αντιραδιοφωνικά"(απαράδεκτος όρος) , όσο μεγάλα και αν είναι σε διάρκεια ή ακραία σε ήχο.

Αν ένα μουσικό κομμάτι μας αρέσει θα το μεταδώσουμε.

Πολλές φορές ακόμα και αν δε μας αρέσει , απλά για λόγους ενημερωτικούς και συγκρίσεως, ανεπηρέαστοι πάντα από playlists που σκοτώνουν το ραδιόφωνο και την ειλικρίνεια, αλλά και από "εξωτερικούς" παράγοντες.

Δεν υπάρχει κανενός είδους στεγανό ή επιβολή για μετάδοση τραγουδιών και ευχαριστούμε πολύ το ραδιοφωνικό σταθμό του Ράδιο Έψιλον 103 FM, στις Σέρρες, που μας προσφέρει τόσα χρόνια αυτό το ελεύθερο βήμα επικοινωνίας.