ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΣΤΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

SATURDAYS 5:00 P.M. RADIO E 103 SERRES GREECE


και ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

INTERNET RADIO

https://nonoitn.radio12345.com/

24 Μαΐ 2008

ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ …

Να μια μπάντα στην οποία πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους οι Σαλονικείς .No Sin ονομάζονται ,έχουν γυναίκα περφόρμερ - τραγουδίστρια , και παίζουν ένα από τα καλύτερα garage rock που έχουμε ακούσει τελευταία .Ο Subway μου έλεγε πως έκλεψαν την παράσταση κατά τη γνώμη του , όταν τους είδε πριν από λίγα χρόνια ως support στους Detroit Cobras σε συναυλιακό χώρο της συμπρωτεύουσας ,και χθες , Πέμπτη ,είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω και ο ίδιος το πόσο ωραίο και «δεμένο» είναι το εν λόγω συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη .

Αναφέρομαι στη χθεσινή συναυλία στα Τ.Ε.Ι. Σερρών ,όπου οι No Sin άνοιξαν τη βραδιά , ακολουθούμενοι από τους - συνήθεις υπόπτους - 63 High , επίσης από Θεσσαλονίκη και ακόμα δύο σχήματα , των οποίων τα ονόματα δεν μπόρεσα να συγκρατήσω ,ένα από Ξάνθη και ένα από Αλεξανδρούπολη .Το ένα μάλιστα ήρθε ως αναπληρωτής του κενού της απουσίας των ,προγραμματισμένων , The Bullets .

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ …

H Globkavalization καλά κρατεί και στα Τ.Ε.Ι. Σερρών , όπου η βραδιά γέμισε με ήχους της ska punk και reggae , αμέσως μετά την εμφάνιση των No Sin , και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ο πολιτισμός στις Σέρρες ,αφού πρόκειται για πολιτιστικό τριήμερο, είναι «να περνάμε καλά ,να χορεύουμε , να τρώμε κάνα σουβλάκι και να κάνουμε και κάνα …» ,ακούγοντας και πάλι τα ίδια , ευτελίζοντας εν μέρει την ιδεολογία της ska reggae και αποκλείοντας ή καλύτερα , ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ κάποια άλλα είδη μουσικής ,τα οποία μάλλον δεν είναι και τόσο προσοδοφόρα …

Δε λέω ,χρειάζονται και αυτά αλλά όχι μόνο .

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Πέμπτη :Βραδιά με συγκροτήματα garage ,surf ,ska punk ,ska

Παρασκευή : Βραδιά με συγκροτήματα της Reggae

Σάββατο : Βραδιά dance ,electro ,trance με τη συμμετοχή D. J. ‘s

Τουλάχιστο στην Καβάλα ,τόσα χρόνια υπήρχε συνεργασία και συνεννόηση ,για όλες τις βραδιές ,καθώς και εκδηλώσεις πέραν των μουσικών ,γι ‘αυτό και υπήρχε τέτοια άνοδος ,όμως αυτό το μονόπλευρο των διοργανώσεων της «Πολιτιστικής Ομάδας» του Τ.Ε.Ι. Σερρών, εμένα δε μου κάνει και τόσο «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» , απλά ,άλλη μια εύπεπτη κατανάλωση του ίδιου μοτίβου που παρατηρούμε τελευταία και στη νύχτα των Σερρών . Μήπως τελικά η Babylon επικρατεί και μέσα στους κόλπους της reggae

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti na kanoume re Vag
einai poli sti moda i lexi
mexri k o fernando santos tous paixtes mas regges tous xaraktirise!
Lib

Unknown είπε...

Ρέγκε και λακέρδε και σαρδέλε
(δώσε)
κολιοί,τσιροσαλάτες και σκουμπρια
(ο για)
Ρέγκε ρέγκε ρέγκε ρέγκε ρέγκε
(έλα)
να 'χουμε απ' όλα τ' αλμυρά
(ο για)

Δυο λόγια για την εκπομπή μας


Σας καλωσορίζουμε στο μπλογκ των Νονών της Νύστας.

Μίας ραδιοφωνικής εκπομπής που εδώ και 25 χρόνια μεταδίδει όλες σχεδόν τις πτυχές της σύγχρονης (και ροκ) μουσικής και πληθώρα μουσικών ειδών που θεωρούμε αξιόλογα κατά την κρίση μας.

Έχουμε τη διάθεση να κρίνουμε αλλά κυρίως να προτείνουμε .

Ο σκοπός της εκπομπής είναι η προσωπική τέρψη και ικανοποίηση (να περνάμε καλά).

Ένας επιπλέον σκοπός είναι να μεταδώσουμε τραγούδια τα οποία θεωρούνται "αντιραδιοφωνικά"(απαράδεκτος όρος) , όσο μεγάλα και αν είναι σε διάρκεια ή ακραία σε ήχο.

Αν ένα μουσικό κομμάτι μας αρέσει θα το μεταδώσουμε.

Πολλές φορές ακόμα και αν δε μας αρέσει , απλά για λόγους ενημερωτικούς και συγκρίσεως, ανεπηρέαστοι πάντα από playlists που σκοτώνουν το ραδιόφωνο και την ειλικρίνεια, αλλά και από "εξωτερικούς" παράγοντες.

Δεν υπάρχει κανενός είδους στεγανό ή επιβολή για μετάδοση τραγουδιών και ευχαριστούμε πολύ το ραδιοφωνικό σταθμό του Ράδιο Έψιλον 103 FM, στις Σέρρες, που μας προσφέρει τόσα χρόνια αυτό το ελεύθερο βήμα επικοινωνίας.