ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΣΤΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

SATURDAYS 5:00 P.M. RADIO E 103 SERRES GREECE


και ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

INTERNET RADIO

https://nonoitn.radio12345.com/

7 Μαΐ 2008

NO SHELLAC FOR THE PASSIVE NORTH OF GREECE

Για πείτε μου τώρα ! Οι Shellac ήταν προ των πυλών της Θεσσαλονίκης ! Πριν από λίγες μέρες στο MYSPACE των φίλων των Shellac αναφερόταν ημερομηνία για Θεσσαλονίκη και χώρο Τ.Β.Α . ,δηλαδή δεν έχει βρεθεί απλώς ο χώρος .Η ολιγωρία των εκεί σχετιζομένων ,έχει ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί η ημερομηνία από το site της Touch and Go ,ενώ η εμφάνιση θα γίνει κανονικά σε Σκόπια , πλέον ξανά Βουλγαρία ,και Κωνσταντινούπολή .Μαλάκες , είμαι τόσο συγχυσμένος την ώρα αυτή που γράφω το κείμενο και λυπάμαι πολύ που επιβεβαιώνομαι για άλλη μια φορά !

Εγώ λέω να το ρίξω αποκλειστικά στο έντεχνο !Και μαγαζιά υπάρχουν που το παίζουν ,και οι καλλιτέχνες έρχονται συχνά πυκνά ,και δε θα χαλάω τη ζαχαρένια μου με ... που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και δεν κάνουν απολύτως τίποτα ,γιατί στην ουσία δεν ενδιαφέρονται ,με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό ,η Συμπρωτεύουσα να μην έχει ένα χώρο της προκοπής για να φιλοξενήσει συγκροτήματα .Πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι ε ;

Χαζοκομπλεξικοί Θεσσαλονικείς ,(γιατί πρόκειται για χαζό κόμπλεξ) το γεγονός ότι όλα έχουν καταλήξει να συμβαίνουν στην Αθήνα - σταματήστε να γκρινιάζετε - οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε ΣΑΣ ,.Δε σας φταίει η Αθήνα , μόνο αυτοί που σφετερίζονται τα μουσικά δρώμενα , αυτοί που αποδεικνύεται ότι για άλλη μια φορά δεν ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ , δεν ΑΓΑΠΟΥΝ , δεν ΠΑΘΙΑΖΟΝΤΑΙ , και το μόνο που τους νοιάζει ,είναι ο εαυτούλης τους !Αν είστε πραγματικά μάγκες ,φέρτε τους SHELLAC ,και εγώ παίρνω πίσω ότι γράφω και ότι έγραψα .Κακομοίρηδες , σας πήραν και τα σώβρακα και σεις ασχολείστε ακόμα με τρίχες ! Σε λίγο θα σας κοτσάρουν και μια υποθαλάσσια και εσείς θα τρέχετε αλαφιασμένοι να σωθείτε στην Αθήνα ! Δε μας το λέγατε τουλάχιστο πιο νωρίς , να προσπαθούσαμε να τους φέρουμε στις Σέρρες …

Σας το ξαναλέω , αντιδράστε , ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ !!!

Ξυπνήστε και θα μας βρείτε συμμάχους…

Υ.Γ. Υπάρχουν και εξαιρέσεις , έτσι ;

Υ.Γ. 2 Η προσφορά ισχύει ακόμα ! (14 Μαίου 2008 έλεγε η ημερομηνία )

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε και τα άλλα και να αποτυπώσετε άποψη .( AN EXETE )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δυο λόγια για την εκπομπή μας


Σας καλωσορίζουμε στο μπλογκ των Νονών της Νύστας.

Μίας ραδιοφωνικής εκπομπής που εδώ και 25 χρόνια μεταδίδει όλες σχεδόν τις πτυχές της σύγχρονης (και ροκ) μουσικής και πληθώρα μουσικών ειδών που θεωρούμε αξιόλογα κατά την κρίση μας.

Έχουμε τη διάθεση να κρίνουμε αλλά κυρίως να προτείνουμε .

Ο σκοπός της εκπομπής είναι η προσωπική τέρψη και ικανοποίηση (να περνάμε καλά).

Ένας επιπλέον σκοπός είναι να μεταδώσουμε τραγούδια τα οποία θεωρούνται "αντιραδιοφωνικά"(απαράδεκτος όρος) , όσο μεγάλα και αν είναι σε διάρκεια ή ακραία σε ήχο.

Αν ένα μουσικό κομμάτι μας αρέσει θα το μεταδώσουμε.

Πολλές φορές ακόμα και αν δε μας αρέσει , απλά για λόγους ενημερωτικούς και συγκρίσεως, ανεπηρέαστοι πάντα από playlists που σκοτώνουν το ραδιόφωνο και την ειλικρίνεια, αλλά και από "εξωτερικούς" παράγοντες.

Δεν υπάρχει κανενός είδους στεγανό ή επιβολή για μετάδοση τραγουδιών και ευχαριστούμε πολύ το ραδιοφωνικό σταθμό του Ράδιο Έψιλον 103 FM, στις Σέρρες, που μας προσφέρει τόσα χρόνια αυτό το ελεύθερο βήμα επικοινωνίας.