ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΣΤΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

SATURDAYS 5:00 P.M. RADIO E 103 SERRES GREECE


και ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

INTERNET RADIO

https://nonoitn.radio12345.com/

21 Ιουλ 2008

Σαββατο 19 Ιουλίου 2008


FLOTEL – Laurentine - Wooden Beard

FLOTEL - Sorrel sea – Wooden Beard

COLLEEN - The Happy Sea – The Golden Morning Breaks

GLISSANDO – Floods – With Our Arms Wide Open We March Towards The Burning Sea

SON LUX – Break – At War With Walls And Mazes

TOMA - This Is Not A Revolution – Dakota Took To Wing And History Was Made

DE LA MANCHA – Newfoundland – Atlas

COLDPLAY – Yes – Viva La Vida Or Death And All His Friends

CASSAVETES - These Rocks – Funny Story

BLACK MOUNTAIN - Queens Will Play - In The Future

CRYSTAL ANTLERS - Until The Sun Dies (Part 2) – Crystal Antlers

THIS ET AL –Figure Eight – Figure Eight E.P.

HOT WATER MUSIC – Price Of The Rodeo

KULTUR SHOCK - Nano Mi Hermano – We Came To Take Your Jobs Away

KULTUR SHOCK - Eomana - Kultura - Diktatura

SORRY NO FERRARI - The Dude Abides.mp3

BLACK STONE CHERRY – Rain Wizard – Black Stone Cherry

FIGHT AMP - Dead Is Dead- Hungry For Nothing

MADE OUT OF BABIES - The_Major – The Ruiner

U.S. CHRISTMAS - Say Sister – Eat The Low Dogs

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα προτείνω το Dins των Psychic Ills. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και πιστεύω θα αρέσει και στους νονούς κ σε αρκετά βαφτιστικά τους

Ανώνυμος είπε...

Ο ερχομός του Lanegan είχε χαιρετιστεί με ενθουσιασμό εδώ και αρκετό καιρό, και η ποιοτική και ποσοτική σύνθεση του κοινού στο club του Μύλου το βράδυ της Παρασκευής δείχνει ότι -τουλάχιστον εδώ πάνω- η παλιά φρουρά των μουσικόφιλων είναι αυτή που επιμένει να δημιουργεί ήρωες, να τους λατρεύει με μανία και να τους τιμάει με κάθε ευκαιρία. Προς τιμήν της ασφαλώς!
Highlight της βραδιάς φυσικά το αξεπέραστο 'The river rise' από τον παραπάνω αναφερόμενο δίσκο, ενώ και τα αποσπάσματα από το 'Scraps At Midnight' έδειξαν τον δρόμο που χρειάζεται να ακολουθήσει ο Lanegan για να παραμείνει ουσιαστικός (και να μην καταντήσει γραφικός). Στα συν και το ότι οι διαθέσεις του ως performer, και κατά συνέπεια η ροή της συναυλίας, άλλαξαν αρκετές φορές στο δίωρο που ήταν επάνω στη σκηνή. Ούτε ένα μονοκόματα δραματικό rock έπος είδαμε κα ακούσαμε, ούτε έναν επιτηδευμένα καταραμένο performer. Ο Lanegan έχει καταφέρει να περάσει λίγο πιο πάνω από όλα αυτά τα κλισέ.

Ο κόσμος αποχώρησε κάτι παραπάνω ικανοποιημένος, αν και ως συνήθως ζήταγε "more, more, more" και ο Mark Lanegan απέδειξε ότι τελικά όντως κάποιοι μουσικοί «ήρωες» μας από το παρελθόν, γνωρίζουν πράγματα που κάποιοι άλλοι δεν θα τα μάθουν ποτέ!
Άρης Καραμπεάζης
21/11/2003

Οι Gutter Twins είναι ένα έμφυλο αυτοσαρκαστικό αστείο της γενιάς του grunge προς τα νεότερα ροκ ακροατήρια. Μιλάνε για γκόμενες και απροσδιόριστα ζόρικες καταστάσεις και επικαλούνται την underground καταγωγή τους για να δικαιολογήσουν την ατολμία της ύπαρξής τους.

Το δίδυμο Lanegan-Dulli μου έφερε στο μυαλό την απέχθεια που ένιωθα ως punk orientated νεόκοπος ακροατής και άκριτα ανώριμος αρνητής του ροκ ορθολογισμού προ δεκαπενταετίας περίπου (και βάλε μεγάλε…) για ντουέτα πανηγύρια του τύπου Coverdale-Page και λίγο αργότερα Page-Plant. Όπου Page βάλτε τον Lanegan ασφαλώς. Που χρειάζεται ολάκερο αναπηρικό «π» και όχι απλό συνεταίρο-δεκανίκι για να περιφέρει το αποτοξινωμένο σαρκίο του στον ροκ πλανήτη του 2008. Ας τον σπρώξει κάποιος να γκρεμοτσακιστεί επιτέλους…
Βρε… άντε από εδώ με τα zombie του ροκ που ξεχρεώνουν συναλλαγματικές σε κλινικές αποτοξίνωσης… που για χάρη τους παράτησα την Diamanda που μετέτρεψε το Υπάρχω από κλαψούρισμα σε Κραυγή. Ποτέ ξανά τέτοια λάθη.
Άρης Καραμπεάζης
2/5/2008


To be Continued..

evaversus είπε...

Είδες πως ωριμάζει ο άνθρωπος μέσα σε πέντε χρόνια ...;

Ανώνυμος είπε...

Me edoses to erethisma pali.
Franz Ferdinand
Franz Ferdinand (Domino)
Ακόμη ένα πολυαναμενόμενο indie rock ντεμπούτο λοιπόν και αυτή τη φορά έχω την αίσθηση ότι οι Franz Ferdinand είναι κάτι παραπάνω για το 2004, απ' ότι οι Interpol για το 2002 και οι Rapture για το 2003. Είναι σημαντικά λιγότερο παρελθοντολάγνοι απ' ότι οι πρώτοι
Interpol
Άρης Καραμπεάζης

Antics (Matador)
Οι Interpol είναι η καλύτερη rock μπάντα που εμφανίστηκε μέχρι στιγμής στα 00s. Τελεία και παύλα! Όσο λυτρωτικά άναρχο και αν ακούγεται το gang rock των Libertines, όσο και αν επαναφέρουν ιδανικά στο indie την χαμένη του glam αίγλη οι Franz Ferdinand, όσο και να κόπτονται όλοι οι υπόλοιποι για τους White Stripes, εγώ θα επιμένω. Μόλις σβήσει το hype, οι Interpol θα είναι αυτοί που θα εμπιστευόμαστε τυφλά για το δογματικό indie rock του μέλλοντος μας.
Άρης Καραμπεάζης

Franz Ferdinand
You could have it so much better
Αν τώρα εσείς εκεί έξω τραβιέστε με καμιά γκόμενα επειδή όλο και κανένα σπιτάκι έχει καβάντζα… όλο και θα πέσει κανέναν μετρητό ο πατέρας αν σας ψήσουν και γίνει το ευκταίο και τα ρέστα, είναι και εμφανίσιμο το μωρό… τότε η σημαντικότερη μπάντα του νέου ανεξάρτητου ροκ είναι οι Interpol. Αν όμως όλες οι προοπτικές της σχέσης είναι δυσοίωνες… η γκόμενα όμως σας βγάζει τα καλύτερα γούστα και πηδιέστε ασύστολα σαν σκυλιά, όπου κι αν βρεθείτε, τότε έρχεστε μαζί μας και ανακηρύσσουμε τους Franz Ferdinand τους απόλυτους βασιλείς της παραπάνω πολύπαθης κατηγορίας.
Άρης Καραμπεάζης

Δυο λόγια για την εκπομπή μας


Σας καλωσορίζουμε στο μπλογκ των Νονών της Νύστας.

Μίας ραδιοφωνικής εκπομπής που εδώ και 25 χρόνια μεταδίδει όλες σχεδόν τις πτυχές της σύγχρονης (και ροκ) μουσικής και πληθώρα μουσικών ειδών που θεωρούμε αξιόλογα κατά την κρίση μας.

Έχουμε τη διάθεση να κρίνουμε αλλά κυρίως να προτείνουμε .

Ο σκοπός της εκπομπής είναι η προσωπική τέρψη και ικανοποίηση (να περνάμε καλά).

Ένας επιπλέον σκοπός είναι να μεταδώσουμε τραγούδια τα οποία θεωρούνται "αντιραδιοφωνικά"(απαράδεκτος όρος) , όσο μεγάλα και αν είναι σε διάρκεια ή ακραία σε ήχο.

Αν ένα μουσικό κομμάτι μας αρέσει θα το μεταδώσουμε.

Πολλές φορές ακόμα και αν δε μας αρέσει , απλά για λόγους ενημερωτικούς και συγκρίσεως, ανεπηρέαστοι πάντα από playlists που σκοτώνουν το ραδιόφωνο και την ειλικρίνεια, αλλά και από "εξωτερικούς" παράγοντες.

Δεν υπάρχει κανενός είδους στεγανό ή επιβολή για μετάδοση τραγουδιών και ευχαριστούμε πολύ το ραδιοφωνικό σταθμό του Ράδιο Έψιλον 103 FM, στις Σέρρες, που μας προσφέρει τόσα χρόνια αυτό το ελεύθερο βήμα επικοινωνίας.