ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΥΣΤΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ Ε 103 ΣΕΡΡΕΣ

SATURDAY AT 5:00 P.M. ON RADIO E 103 SERRES GREECE

8 Μαΐ 2008Επειδή παραφλωρέψαμε ,μου φαίνεται ...
πάρτε ένα καλό λινκ

http://deafsparrow.com2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o typos einai apisteytos!!
Ο frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, έστειλε γράμμα στους Metallica στο οποίο τους συμβουλεύει να μην βγάλουν καινούργιο άλμπουμ αν δεν είναι είναι τέλειο. Στο ίδιο γράμμα επίσης τους ρωτάει αν έχουν ήδη προλάβει να ηχογραφήσουν τα μουσικά μέρη των ντραμς, αστειευόμενος έτσι ότι θα τον ενδιέφερε να αναλάβει ο ίδιος αυτό το κομμάτι.

"Γεια σας, είμαι ο Dave! Με θυμάστε; Είμαι αυτός που σας ακούει φανατικά από το 1983. Την ίδια χρονιά που αγόρασα το πρώτο άλμπουμ σας 'Kill 'Em All' και το οποίο μου άλλαξε τη ζωή... Ανυπομονώ να ακούσω το καινούργιο σας άλμπουμ και ό,τι και να γίνει θα είμαι ο πρώτος που θα τρέξει στο δισκοπωλείο να το αγοράσω.... Καλή τύχη. Και μην το κυκλοφορήσετε αν δεν είναι τέλειο".

evaversus είπε...

Ναι , το άκουσα στο Μουσικό καφενείο .Αν και μαιντανός μεγάλος ο Grohl, πιστεύω πως πονάει όπως όλοι μας με την πορεία που πήραν οι Μετάλιρα (σόρυ ,Μετάλικα ήθελα να πω),και άλλωστε έχει και χιούμορ , το γνωστό το τραβηγμένο απ'τα μαλλιά , το αμερικάνικο , χε χε

Δυο λόγια για την εκπομπή μας


Σας καλωσορίζουμε στο μπλογκ των Νονών της Νύστας.

Μίας ραδιοφωνικής εκπομπής που εδώ και 25 χρόνια μεταδίδει όλες σχεδόν τις πτυχές της σύγχρονης (και ροκ) μουσικής και πληθώρα μουσικών ειδών που θεωρούμε αξιόλογα κατά την κρίση μας.

Έχουμε τη διάθεση να κρίνουμε αλλά κυρίως να προτείνουμε .

Ο σκοπός της εκπομπής είναι η προσωπική τέρψη και ικανοποίηση (να περνάμε καλά).

Ακόμα και αν κανείς πλέον δεν θα ακούει ,εμείς θα συνεχίσουμε να εκπέμπουμε για να απολαμβάνουμε αυτή τη μαγεία του ραδιοφώνου που δε συγκρίνεται με καμιά άλλη μορφή επικοινωνίας (συγκριτικά με τα λοιπά Μέσα).

Ένας επιπλέον σκοπός είναι να μεταδώσουμε τραγούδια τα οποία θεωρούνται "αντιραδιοφωνικά"(απαράδεκτος όρος) , είτε σε διάρκεια , είτε σε ακρότητα.

Αν μας αρέσει θα το μεταδώσουμε όσο μεγάλο σε διάρκεια η ακραίο μπορεί να ακούγεται.

Πολλές φορές ακόμα και αν δε μας αρέσει , απλά για λόγους ενημερωτικούς και συγκρίσεως, ανεπηρέαστοι πάντα από playlists που σκοτώνουν το ραδιόφωνο και την ειλικρίνεια αλλά και από "εξωτερικούς" παράγοντες.

Δεν υπάρχει κανενός είδους στεγανό ή επιβολή για μετάδοση τραγουδιών και ευχαριστούμε πολύ το ραδιοφωνικό σταθμό του Ράδιο Έψιλον 103 FM, στις Σέρρες, που μας προσφέρει τόσα χρόνια αυτό το ελεύθερο βήμα επικοινωνίας.